**INFLUENZA**

Ha beoltatja magát az influenza vírus elleni védőoltással, a tanácsok akkor is hasznosak, mivel az itt ajánlott módszerek más, hasonló módon terjedő kórokozók ellen is hatásosak lehetnek!

INFLUENZA MEGELŐZÉS


A legújabb influenza járvány közeledik, új vírus támadásáról szólnak a rádió és televízió hírei, napilapok és magazinok rovatai. Bár elegendő vakcina áll rendelkezésre, úgy tűnik az előző évekből okulva a védőoltás nem népszerű.

Néhány olyan tanácsot teszek ezeken az oldalakon közzé, amelyek segíthetnek az influenza megelőzésében.

Annak is érdemes lehet őket alkalmaznia, aki beoltatja magát (valamelyik) influenzavírus elleni vakcinával, mivel egyrészt a védőoltás nem jelent száz százalékos védelmet az adott vírustörzs ellen, másrészt a módszer egyéb, hasonló módon terjedő kórokozók ellen is hatásos lehet.

Hangsúlyozom, hogy csak kiegészítő módszerekről van szó, melyek szerintem is nagyon hasznosak, de nem szabad kizárólag csak rájuk hagyatkozni.

Az influenzavírus az orrüregen és a száj-garatüregen keresztül képes fertőzni. Az majdnem lehetetlen, hogy egy nagy járvány esetén elkerüljük a H1N1 vírussal való találkozást, dacára minden elővigyázatosságunknak.

Ám nem a vírussal való puszta találkozás, vagyis a megfertőződés okozza a nagyobb problémát, hanem az, ha a vírus képes el is szaporodni a szervezetünkben.

Néhány nagyon egyszerű dolog segíthet megelőzni a
fertőződést (vagy legalább lecsökkenteni annak mértékét), illetve a mégiscsak elkapott vírus elszaporodását a szervezetben.

Ezen hasznos fogásokat sajnos a hivatalos szervek sem hangsúlyozzák eléggé.

Ezeket a tanácsokat olvashatja honlapomon.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 9
Heti: 81
Havi: 157
Össz.: 38 977

Látogatottság növelés
Oldal: Influenza megelőzés
**INFLUENZA** - © 2008 - 2018 - influenza-megelozes.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »